8 Şubat 2012 Çarşamba

Gazi Halkı çetelere karşı yürüyecek


Gazi_ceteler
GAZİ HALKI TEPKİLİ

İstanbul'da Gazi Mahallesi'nde çetelerin halka ve DHF'lilere yönelik silahlı ve bıçaklı saldırıları, bu hafta sonu mahallede yapılacak kitlesel bir yürüyüşle protesto edilecek.

 Gazi Mahallesi’nde çetelerin halka ve DHF’lilere yaptıkları saldırılar, Gazi Mahallesi’nde DHF ve devrimci demokratik kurumların gerçekleştirecekleri bir yürüyüşle protesto edilecek.
“Çeteleşmeye ve yozlaşmaya” karşı birlikte mücadele vurgusunun yapılacağı yürüyüş 12 Şubat Pazar günü saat 13.00’de Eski Karakol Durağı’nda toplanılarak başlayıp Gazi Mahallesi Muhtarlığı’nda sona erecek.
Yapılacak kitlesel yürüyüş öncesi devrimcilere ve emekçilere yönelik çete saldırıları teşhir edilirken yürüyüş öncesi devrimci, demokratik kurumlar tarafından ortak bildiri dağıtılarak Gazi Mahallesi halkına yürüyüşe katılması çağrısı yapılacak.

Battal Tepeli'nin durumu iyiye gidiyor
DHF’nin çağrısıyla yapılan yürüyüşe yapılan silahlı saldırı sonucu kafasından vurulan ve komaya giren Battal Tepeli’nin sağlık durumu, ailesinden ve doktorlarından alınan bilgilere göre, iyiye gidiyor.
Batta Tepeli, Okmeydanı SSK Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder